Welcome to Paxosfairytales

Παξοι διαμονη ενοικιαζομενα δωματια. Πολυτελη δωματια Το δημιούργημα του θεού Ποσειδώνα  και της τρίαινας του, αναζητώντας να ζήσει το δικό του παραμύθι με την Αμφιτρίτη, στο καταπράσινο αυτό νησί με τα τυρκουάζ νερά. Παξοι διαμονη ενοικιαζομενα δωματια. Πολυτελη δωματια σε ένα παραθαλάσσιο αρχοντικό του 19ου αιώνα, πλήρως ανακαινισμένο.
Παξοι διαμονη ενοικιαζομενα δωματια.

Διαμονή σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Ιονίου οι Παξοί. Το δημιούργημα του θεού Ποσειδώνα  και της τρίαινας του, αναζητώντας να ζήσει το δικό του παραμύθι με την Αμφιτρίτη, στο καταπράσινο αυτό νησί με τα τυρκουάζ νερά. Το Paxosfairytaleshouse είναι ένα παραθαλάσσιο αρχοντικό του 19ου αιώνα, πλήρως ανακαινισμένο.
Πολυτελή ενοικιαζόμενα δωμάτια με λιτές, σύγχρονες αρχιτεκτονικές γραμμές, που σε συνδυασμό με την θέα στο Ιόνιο ηρεμούν το βλέμμα και το πνεύμα. Είναι σχεδιασμένο για να δώσει σε εσάς και σε αυτούς που αγαπάτε το χώρο που χρειάζεστε για να χαλαρώσετε και να ζήσετε τις παραμυθένιες σας διακοπές.

PaxosFairytales House 1

Μείνετε στο κατάλυμα μας για τουλάχιστον δύο νύχτες και θα έχετε μια αξέχαστη απόδραση στις μαγευτικές παραλίες…

παξοι διαμονη προσφορές

PaxosFairytales House 2

Αποδράστε στο καταφύγιο της καρδιά σας. Οι μέρες απλώνονται με ατελείωτες ευκαιρίες περιπέτειας και τα βράδια είναι δροσερά και φιλόξενα. Μείνετε μαζί μας για τουλάχιστον δύο νύχτες στον παράδεισο, και θα έχετε μια αξέχαστη απόδραση.

Παξοι διαμονη, ενοικιαζομενα δωματια, καταλυματα σουίτα.

PaxosFairytales Lovenest 1

Δείτε όλα τα πακέτα μας για τις διακοπές στους Παξούς που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

Παξοι διαμονη, ενοικιαζομενα δωματια, καταλυματα σουίτα.

PaxosFairytales Lovenest 2

Για απολύτως ευχάριστες διακοπές, απολαύστε το πακέτο εμπειρίας Lovenest 2 dream. Αληθινά αξέχαστες διακοπές!

Paxosfairytales is a place to stay that escapes the established narrow perception of an urban or holiday, impersonal hotel . It is a warm embrace, with tasteful spaces and personal attention to your every request.

Γνώμες Πελάτων

"A wonderful experience,great services and would definetly be coming back!"
"Απίστευτος χορος, η θέα σε ταξιδεύει, κεντρικότατο σημείο ..ολα στα πόδια σου ..."
"Εξαιρετική δουλειά με σημασία στη λεπτομέρεια, μοντέρνο design και luxury details. Φοβεροί οι ιδιοκτήτες Giannis Makris και Syrianou Maria! Ευχαριστούμε, θα ξαναερθουμε σίγουρα! "

Το κατάλυμα βρίσκεται στην πλατεία του Γάη στο κέντρο των Παξών.

Τα 7νησιακά Vibes

error: