Paxosfairytales Lovenest 1

Παξοι, δωμάτια πάνω στην θάλασσα. Φωτογραφίες από πολυτελή δωμάτια με πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς. Όλα με διαφορετικό ύφος και διακόσμηση, όλα πανέμορφα, εξοπλισμένα με όλα τα σύγχρονα facilities, προσεγμένα δάπεδα και κουφώματα, φίνα λευκά είδη, επώνυμα καλλυντικά και παράθυρα, με εκπληκτική θέα στο απέραντο γαλάζιο. Το Paxos Fairytales LoveNest 1 ένα εξαιρετικής ποιότητας καταφύγιο πάνω στην θάλασσα, όπου η ρομαντική ατμόσφαιρα και η διακριτική πολυτέλεια συνδυάζεται αριστοτεχνικά με τις πλέον σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου.

Σ΄ αυτό το οικογενειακά διοικούμενο, στολίδι διαμονής, τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη.
Κάθε λεπτομέρεια έχει προσεκτικά μελετηθεί και αξιοποιηθεί στο έπακρο, ώστε να καλύψει κάθε πιθανή ανάγκη σας, σε υλικό και αισθητικό επίπεδο. Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, τα λευκά είδη από βαμβάκι και δαντέλα, τα επώνυμα είδη περιποίησης στο μπάνιο, οι τελευταίας τεχνολογίας παροχές και η φανταστική θέα στη θάλασσα, είναι κάποια μόνο, από τα χαρακτηριστικά που εκπλήττουν
και εντυπωσιάζουν τους φιλοξενούμενούς του. Παξοι διαμονη λέξεις συνώνυμες για τις διακοπές σας, πολυτελή δωματια που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη. Αρχοντικό χτισμένο στην πλατεία , ξεχωρίζει με την αρχιτεκτονική φινέτσα και το ιδιαίτερο στυλ του. Από τα παράθυρα των δωματίων του η θέα είναι συναρπαστική προς κάθε κατεύθυνση. Το γαλανό Ιόνιο, με τις πανέμορφες παραλίες σε πολύ κοντινή απόσταση, προσφέρουν εναλλαγές εικόνων που συναρπάζουν. Ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια, σας υποδέχεται,  για να ζήσετε μια μικρή απόδραση στον παράδεισο.

error: